ZTE WF830 - רמת אות נמוכה באופן חשוד ובעיית תלייה

בעיות אחרות (חומרה ותוכנה) שאינן מתאימות לקטגוריות לעיל, למשל אופטימיזציה של קישורים, מוני נתונים, אבטחת רשת, מידע בסיסי.

מנחה: מנחים

קוקוס חחח
משתמש רגיל בפורום
פוסטים: 95
הַרשָׁמָה: 2017-12-28, 16:48

ZTE WF830 - רמת אות נמוכה באופן חשוד ובעיית תלייה

הודעהמחבר: קוקוס חחח » 2023-01-10, 21:23

שלום, קניתי היום נתב ZTE WF830 בכסף מציאה. הבעיה היא שהוא איכשהו "גרוע" תופס את האות ונתקע, במהלך ההשעיה אי אפשר להעביר את הנתב למצב הידני של חיבור לרשת. איך לתקן את זה? נ.ב.: האם יש דרך להשיג את סיסמת ה-Smartadmin? (ZTE לא מנפיקה אותם מאז 31.03.2022 במרץ 451) שאלה זו מיועדת במיוחד עבור @matekXNUMX

בדיקות
אובראזק

הַשׁעָיָה
אובראזק

תמונה השוואתית עם ZTE MF286, (עם OpenWrt) מחוברת לאותו BTS ו-PCI.
אובראזק

קוקוס חחח
משתמש רגיל בפורום
פוסטים: 95
הַרשָׁמָה: 2017-12-28, 16:48

Re: ZTE WF830 - רמת אות נמוכה באופן חשוד ובעיית תלייה

הודעהמחבר: קוקוס חחח » 2023-01-13, 18:59

האם מישהו יודע משהו על הראוטר הזה ולא נתקל בבעיה דומה?

איזתור
משתמש בפורום
פוסטים: 21
הַרשָׁמָה: 2017-06-26, 00:12

Re: ZTE WF830 - רמת אות נמוכה באופן חשוד ובעיית תלייה

הודעהמחבר: איזתור » 2023-01-28, 22:22

פגשתי. נאבקתי עם הנתב הזה במשך כמה חודשים. בהתחלה חשבתי שזו אשמת המפעיל, אז כתבה לי גם zte. בדקתי תדרים שונים, כרטיסים שונים והתקלה היא בצד המכשיר. כשבדקתי את הכרטיס, לא הייתה תעבורת רשת ורק משתמש אחד, חיכיתי שבוע והוא ניתק, לרוב בעומס גבוה יותר, כשהמשפחה השתמשה באינטרנט היא ניתקה אפילו כמה פעמים ביום. הדבר היחיד שעזר היה להפעיל מחדש את הסט. המצב הוא כמו בתמונה השלישית שלך: הורדה והעלאה של MCS אז תמיד 3, בסטטיסטיקה הורדה של כמה kb/s (אם אני זוכר נכון), הטווח קיים, הסטטוס מחובר, אבל אין אינטרנט.
מה שכן, זה לא הולך לאפס את ה-odu עם מחט (זה לא עבד לי). הגעתי למסקנה שהנתב פעיל, התקלה ב-idu, זה נופל ללולאה ואי אפשר לעשות כלום, או להפעיל מחדש את כל העניין, או לנתק ולחבר מחדש את PoE odu-idu, ואז הוא גם ינתק .
הסט אשם, אתה לא תעשה עם זה כלום, רק ארזתי את שלי ואני שולח אותו בחזרה בעוד שבוע, מעניין איך זה ילך עם תלונה אחרי חצי שנה של ייסורים עם פגם נסתר. כנראה התעסקתי עם 5 יועצי משחק, לאחד אפילו היה אכפת, רשמתי את השעות בהן זה נתקע, לצערי העבודה שלו ושלי הייתה לשווא.
ממי קנית במחיר מציאה? אם לא, כתוב את זה כאן.

חזור אל "אינטרנט סלולרי - בעיות אחרות"

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: בינג [Bot] ו-3 אורחים