אני לא מקבל הודעות דוא"ל לרישום של Gmail
מנחה: מנחים
-
- משתמש בפורום מתחיל
- פוסטים: 7
- הַרשָׁמָה: 2022-07-25, 13:44
אני לא מקבל הודעות דוא"ל לרישום של Gmail
באיזה נס הצלחתי סוף סוף לאשר את ההרשמה, חבל שאין קשר עם ההנהלה לפני הכניסה, אז אם למישהו יש gmail, קישור ההפעלה לא מגיע, צריך להשתמש במייל אחר. לפחות במקרה שלי.
- voytek
- *** מנהל ***
- פוסטים: 25526
- הַרשָׁמָה: 2007-12-02, 11:51
- מקום: PL
Re: מיילים של רישום לא מגיעים ל-gmail
אולי זה הלך לתיקיית SPAM או משהו דומה, לפני (או אולי יש) בעיות עם דואר אלקטרוני ב-wp.pl
אני לא עוזר ב-PM!
-
- משתמש בפורום מתחיל
- פוסטים: 7
- הַרשָׁמָה: 2022-07-25, 13:44
בדקתי עם 3 חשבונות ג'ימייל וגם עליהם ספאם, השאלה אם זה רק לי או למישהו אחר יש בעיות כאלה
- voytek
- *** מנהל ***
-
- משתמש בפורום מתחיל
- פוסטים: 3
- הַרשָׁמָה: 2022-09-13, 20:21
הייתה לי גם בעיה עם Gmail
- voytek
- *** מנהל ***
לצערי אין לנו השפעה על זה. כנראה בגלל שעשרות שולחי דואר זבל מנסים להירשם דרך gmail ולכן רישום כזה עשוי להתייחס אחרת על ידי שרתי גוגל.
אני לא עוזר ב-PM!
-
- משתמש בפורום מתחיל
- פוסטים: 2
- הַרשָׁמָה: 2013-01-27, 20:07
- מקום: לובלין
@wojteks שלום, האם יש דרך לצאת מהמצב הזה? בפורום אחר כתב משתמש שהוא גם לא קיבל את קישור ההפעלה של Gmail. האם תוכל להפעיל ידנית את החשבון שלך כשאני שולח לך PM?
- voytek
- *** מנהל ***
-
- משתמש בפורום מתחיל
- פוסטים: 6
- הַרשָׁמָה: 2023-01-18, 23:56
אני מאשר, מיילים לא מגיעים ל-gmail.
אפילו תזכורת הסיסמה לא מגיעה.
אפילו תזכורת הסיסמה לא מגיעה.
-
- משתמש בפורום מתחיל
- פוסטים: 3
- הַרשָׁמָה: 2023-03-13, 16:41
שלום. יש לי את אותה בעיה, אני לא יכול להפעיל את החשבון שלי כי לא קיבלתי הודעת Gmail
זה עבד!
שלום לכולם. אחרי חצי שנה של הקמת חשבונות חסרת תועלת כאן, סוף סוף נתקלתי בנושא הזה. מייל מהיר ב-wp וסוף סוף אני... פו...
יש משהו לא בסדר בפורום הזה באופן כללי. ניסיתי להקים כאן חשבון מנובמבר, ביקשתי מאמי מספר פעמים דרך ערוצים אחרים ליצור קשר כאן אך ללא תגובה. קישורי הפעלה לא מגיעים לג'ימייל, ולאחר מספר ניסיונות להירשם החלה להופיע הודעת IP חסומה.
בעיה נוספת נוצרה אוטומטית - איך לשלוח לך PM? לא בפורום ולא מבחינת חשבונך אין לי אפשרות לשלוח לך PM, אני לא יכול ליצור הודעה חדשה בתיבת PM כי אני "צריך להירשם" (?!?!), ובעוד למשתמשים אחרים יש הודעת "בועה" תחת הכינוי שלהם, אין לך כלום...
בכל מקרה, אני מבקש ממך להפעיל את חשבון wesolyyyy, שהוגדר בעוד ימים.
שלום לכולם. אחרי חצי שנה של הקמת חשבונות חסרת תועלת כאן, סוף סוף נתקלתי בנושא הזה. מייל מהיר ב-wp וסוף סוף אני... פו...
wojteks אומר:אני יכול להפעיל ידנית, נתונים ב-PM.
יש משהו לא בסדר בפורום הזה באופן כללי. ניסיתי להקים כאן חשבון מנובמבר, ביקשתי מאמי מספר פעמים דרך ערוצים אחרים ליצור קשר כאן אך ללא תגובה. קישורי הפעלה לא מגיעים לג'ימייל, ולאחר מספר ניסיונות להירשם החלה להופיע הודעת IP חסומה.
בעיה נוספת נוצרה אוטומטית - איך לשלוח לך PM? לא בפורום ולא מבחינת חשבונך אין לי אפשרות לשלוח לך PM, אני לא יכול ליצור הודעה חדשה בתיבת PM כי אני "צריך להירשם" (?!?!), ובעוד למשתמשים אחרים יש הודעת "בועה" תחת הכינוי שלהם, אין לך כלום...
בכל מקרה, אני מבקש ממך להפעיל את חשבון wesolyyyy, שהוגדר בעוד ימים.
- voytek
- *** מנהל ***
Aktywowałem, jak już zadziała to rozumiem że wesol4y idzie do skasowania.
אני לא עוזר ב-PM!
-
- משתמש בפורום מתחיל
- פוסטים: 12
- הַרשָׁמָה: 2023-03-18, 14:59
wojteks אומר:Aktywowałem, jak już zadziała to rozumiem że wesol4y idzie do skasowania.
Naturalnie

W końcu się udało.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: כרגע אין משתמשים רשומים ו-3 אורחים בפורום